Građevinsko-arhitektonski biro
Strojarsko-tehnološki biro
Elektro-telekomunikacijski biro
Inter biro
DIONICE         
GDPR         




Inter biro

Alexandera von Humboldta 4
tel: +385 (01) 6152 672
fax: +385 (01) 6152 686
e-mail: in-biro@elektroprojekt.hr

Inter biro je najmlađi biro Elektroprojekta, iako je po iskustvu svojih stručnjaka jednak ostalim biroima. Formiran je za organizaciju i vođenje izgradnje objekata koje financira ili sufinancira Elektroprojekt za svoje potrebe. Stručnjaci ovog biroa pri tome koriste iskustva iz poslova koji su desetljećima obavljani za vanjske naručitelje.

Klikni za veću sliku

Klikni za veću sliku  Klikni za veću sliku

Klikni za veću sliku  Klikni za veću sliku

Do sada je pod vodstvom zaposlenika ovog biroa izgrađena Elektroprojektova zgrada u ulici Alexandera von Humboldta 4 u Zagrebu. Zgrada ima bruto površinu oko 9.000 m2, a useljena je 1999. godine. Za postignutu kvalitetu objekta dobivena su priznanja kako od stanara zgrade, tako i od poslovnih partnera Elektroprojekta.

Klikni za veću sliku

Isto tako, pod vodstvom stručnjaka ovog biroa izgrađena je sljedeća Elektroprojektova zgrada (bruto površine od oko 2.000 m2), koju danas koristi veleposlanstvo Velike Britanije.

Klikni za veću slikuKlikni za veću sliku
 
Klikni za veću slikuKlikni za veću sliku

Biro ima tri tehnička odjela. To su odjeli za izgradnju građevinsko-arhitektonskih, elektro-telekomunikacijskih i strojarsko-tehnoloških objekata. Odjel za komercijalno-financijsku i pravnu potporu bit će formiran naknadno. Sada je biro u fazi kadrovskog popunjavanja i priprema za nove gradnje u Hrvatskoj, Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

ORGANIZACIJSKA SHEMA

Klikni za veću sliku



 
Alexandera von Humboldta 4
HR-10000 Zagreb
telefon: +385 (01) 6307 777
telefax: +385 (01) 6152 685
e-mail: ured.gd@elektroprojekt.hr
 
      na vrh stranice    na početnu stranicu